Βιβλίο: Τα απιδιά γεννιούνται στην καρδιά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις για τους υποψήφιους γονείς στην εξωσωματική / 4 Μαΐου / Εκδ. Πατάκη & Assisting Nature MIYA

Διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή το βιβλίο
Τα παιδιά γεννιούνται στην καρδιά
Οι Εκδόσεις Πατάκη και η
Assisting Nature MIYA σας καλούν
την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 18:30
στη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα

Διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις για τους
υποψήφιους γονείς στην εξωσωματική με αφορμή το βιβλίο: Τα παιδιά γεννιούνται στην καρδιά

Στη συζήτηση συμμετέχει ο
Ευάγγελος Παπανικολάου, MD, MsC, PhD, Επίκουρος Καθηγητής
Μαιευτικής‒Γυναικολογίας‒Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

και οι συγγραφείς του βιβλίου:

Δρ. Σμαρούλα Παντελή
ιατρική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας

και

Λευτέρης Μόρρου
BA (Hons), MPhil., ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά
στη σελίδα Facebook των Εκδόσεων Πατάκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από δύο έμπειρους ψυχολόγους, για να στηρίξει όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σχετικά με τη γονιμότητά τους, αλλά και εκείνους που βρίσκονται κοντά τους και δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να βοηθήσουν. Στις σελίδες του θα βρει κανείς όλη την υποστήριξη που χρειάζεται και όλες τις πληροφορίες που, εκτός από τον γιατρό, είναι καλό να έχει. Ας ξεφύγουμε από τις ωοθήκες, τη μήτρα, τα ωάρια και το σπέρμα, και ας φτάσουμε στην καρδιά, εκεί που πραγματικά γεννιούνται τα παιδιά!


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Σμαρούλα Παντελή

Η Σμαρούλα Παντελή είναι ιατρικός ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια και διδάκτωρ ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ της Αγγλίας. Συντονίζει θεραπευτικές ομάδες και πραγματοποιεί σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει το ψυχόδραμα. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με βιβλία ψυχολογίας για εφήβους και ενήλικες, παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά δημοτικού και θεματικά ημερολόγια. Δίδαξε για επτά έτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και προσφέρει σε εταιρείες και οργανισμούς σεμινάρια πάνω σε θέματα συναισθηματικής νοημοσύνης και ανθρώπινων σχέσεων. Θήτευσε για μία τετραετία ως τακτικό μέλος στην Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Δικτύου Θεάτρου Playback, ενός είδους κοινωνικοθεραπευτικού θεάτρου, καθώς και ιδρυτικό μέλος και συντονίστρια της ομάδας Playback Nuevo, η οποία προσφέρει εθελοντικό έργο σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Λευτέρης Μόρρου

Ο Λευτέρης Μόρρου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει διδάξει γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian στη Γλασκόβη, σε φοιτητές καθώς και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Η συμμετοχή του στη συγγραφή του βιβλίου «Τα παιδιά γεννιούνται στην καρδιά» βασίζεται στην πολυετή εμπειρία του στον χώρο της υπογονιμότητας, έχοντας ακούσει τις δυσκολίες χιλιάδων ανθρώπων που υποστήριξε σε όλη την πορεία των προσπαθειών τους να γίνουν γονείς μέσα από ατομικές συνεδρίες και ομαδικές θεραπευτικές συναντήσεις.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΤΑΚΗ
Τηλ.: 210.36.50.027-8, 210.52.05.627-8,
fax: 210.36.50.039
e-mail: press@patakis.gr, pr@patakis.gr

Αφήστε ένα σχόλιο