Αφίσα: Μαθαίνω Ελληνικά στο Μουσείο

Ευγενική Υπενθύμιση_Πρόσκληση στη Διαδικτυακή Συνάντηση Ενημέρωσης για το έργο «Μαθαίνω ελληνικά …στο μουσείο», 07.04.2022 στις 6 μ.μ.

Πρόσκληση στη Διαδικτυακή Συνάντηση Ενημέρωσης για το έργο «Μαθαίνω ελληνικά …στο μουσείο»

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σας προσκαλεί στη διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης που διοργανώνει την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 & ώρες 18:00 – 19:30 για το εκπαιδευτικό έργο «Μαθαίνω ελληνικά …στο μουσείο» που απευθύνεται σε ομάδες παιδιών και εφήβων 5-15 χρόνων, πρόσφυγες και μετανάστες, που ζουν στην Αθήνα και υλοποιείται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Το έργο «Μαθαίνω ελληνικά …στο μουσείο» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, από το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο».

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί το έργο, οι στόχοι του, καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας κατά την περίοδο Απριλίου – Δεκεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες  εδώ: http://3J5Pi4E

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYpcuugpzkjGNRV_yHJctuDps0EjLiZHDwW

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 2103312995 (εσωτ. 110 ή 122).


Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr


Αφήστε ένα σχόλιο