ΑΦΙΣΣΑ: S114 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

“S.114”, το νέο βιβλιοπωλείο από τις εκδόσεις Τόπος & Ποταμός

Η ίδρυση ενός βιβλιοπωλείου είναι πάντα μια ελπιδοφόρα είδηση για τον χώρο της λογοτεχνίας και το αναγνωστικό κοινό. Πόσο μάλλον, αν αυτό το βιβλιοπωλείο το θεμελιώνουν δύο εκδοτικοί οίκοι με συνεπή πορεία προς τον πρωταρχικό τους στόχο.

Πιο συγκεκριμένα:

::. ”S.114”: Σόλωνος 114 το νέο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ & ΠΟΤΑΜΟΣ (20-12-2022 17:50)
Η οδός Σόλωνος φέρνει πάντα τη σφραγίδα της οδού των βιβλιοπωλείων και των εκδόσεων. Στον αριθμό 1-1-4 της Σόλωνος, οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ ξεκινούν το πρώτο βήμα της συνεργασίας τους. Ενώνουν τις δυνάμεις για το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων τους, το S.114: οι αναγνώστες και φίλοι των δύο οίκων, θα ενημερώνονται εκεί αμέσως για όλες τις τελευταίες εκδόσεις τους, θα βρίσκουν και θα ξεφυλλίζουν με άνεση όλες τις νέες κυκλοφορίες, αλλά επίσης θα μπορούν να εντοπίζουν και να προμηθεύονται όλα τα παλαιότερα βιβλία των καταλόγων του Τόπου και του Ποταμού, που είναι σε κυκλοφορία, βιβλία που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βρίσκονται στα γενικά βιβλιοπωλεία. Κάθε μήνα θα μπορούν να απολαμβάνουν προσφορές σε παλαιούς αξιοδιάβαστους τίτλους.

Το S.114 ξεκίνησε μόλις τη λειτουργία του, παραμονές των Χριστουγέννων με το ακόλουθο ωράριο:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 – 16:00 – ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 – 14:00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις:

ΤΟΠΟΣ

Οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ φιλοδοξούν να καταστούν στο μάκρος του χρόνου ο Τόπος των Ουτοπιών μιας δυναμικής και αναπτυσσόμενης αναγνωστικής κοινότητας. Στον ίδιο βαθμό, ο παρών διαδικτυακός ΤΟΠΟΣ φιλοδοξεί να γίνει η λεωφόρος της μεταξύ μας επικοινωνίας και ένα χρήσιμο (και απολαυστικό) εργαλείο επιμόρφωσης για μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, νέους συγγραφείς, διδάσκοντες, δημοσιογράφους και άλλους ενεργούς αναγνώστες.

ΠΟΤΑΜΟΣ

Για σχεδόν 25 χρόνια, ιδρύθηκαν το 1995, οι εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ μεγαλώνουν αρνούμενες την πραγματικότητα του κοινού γούστου και την πάση θυσία εξασφάλιση οικονομικού κέρδους, χωρίς, όμως, να μειώνουν τον ορίζοντα των προσδοκιών τους. Πότε ανταμείβονται και πότε τιμωρούνται από τους αναγνώστες, αλλά, τουλάχιστον, δεν ντρέπονται για τις αποφάσεις τους.

Πηγή πληροφοριών: Εκδόσεις Τόπος, Ποταμός

Αφήστε ένα σχόλιο